Aankomend Adviseur (bodem) in Maastricht

 

Vanwege groei en verbreding van ons dienstenpakket hebben wij in ons team in Maastricht plek voor een gedreven en enthousiast aankomend adviseur met bodemkundige achtergrond.

 

Ons speelveld

Vanuit onze vestiging Maastricht richten wij ons op het totaalpakket van milieuhygiënisch bodemonderzoek; van historisch onderzoek, bodemsanering en complexe grondwatermonitoring tot  met het bouw- en woonrijp opleveren van woongebieden en van partijkeuring en grondstromenbeheer tot certificering van grondbanken. Daarnaast focussen wij op asbest middels asbestinventarisaties in gebouwen en technische installaties, (besteks-)voorbereiding en begeleiding van asbestsanering en/of totaalsloop. Wij werken voor overheden, aannemers, afvalverwerkers, projectontwikkelaars, nutsbedrijven, netbeheerders, waterschappen en voor de industrie. Limburg en Noord-Brabant is ons voornaamste werkgebied.

 

Jouw rol

Als aankomend adviseur ga je, onder de hoede van een senior adviseur, aan de slag met verschillende bodemgerelateerde projecten. Je werk bestaat onder andere uit het verrichten van historisch onderzoek met veldinspecties en het voorbereiden en rapporteren van bodemonderzoek.

Het maken van offertes en regelen van meldingen en vergunningen kunnen hier deel van uitmaken. Je werkt zelfstandig doch meestal samen in een projectteam en bent verantwoordelijk voor meerdere deelprojecten waaraan je een organisatorische en inhoudelijke bijdrage levert.

 

Jouw profiel

Je hebt een relevante milieu- of civieltechnische opleiding op HBO of academisch niveau afgerond. Een aantal jaar relevante werkervaring in het bodemvak zou ideaal zijn. Belangrijk is dat je gedreven, enthousiast en leergierig bent en dat je je vanuit die  instelling (verder) wilt ontwikkelen op bodemgebied met bijbehorende wet- en regelgeving en kwaliteitsrichtlijnen (BRL, BBK). In je werk ben je secuur, heb je oog voor kwaliteit en klantgerichte oplossingen. Daarnaast zijn veiligheid, integriteit en sociaal handelen ook voor jou belangrijke pijlers. Heb je enige veldervaring en/of ben je in het bezit van VCA, is dat een pré.

 

Kortom als jij je horizon wilt verleggen of verbreden en je bent ambitieus en positief-kritisch, is dit een mooie uitdaging.

 

Wij bieden jou

LievenseCSO Groep biedt een uitdagende werkomgeving waarin ambitieuze en kundige medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Een flexibele werkomgeving waarin niet de werktijden maar de samenwerking en het klantgericht resultaat centraal staan. Wij bieden een marktconforme salariëring in lijn met opleiding en ervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een functie voor 32 uur tot 40 uur per week met als standplaats Maastricht.

 

Interesse

Wil je graag meer weten over deze vacature, bel of mail naar Willem Scheijen op 06-21706168 of wscheijen@LievenseCSO.com. Je kunt ook direct solliciteren. Mail jouw motivatiebrief met CV o.v.v. aankomend adviseur (bodem) Maastricht naar sollicitaties@lievenseCSO.com t.a.v. mevrouw Ayla van Putten. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

 

Is deze vacature net niet wat je zoekt? Houd onze website in de gaten of volg ons op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste vacatures op http://www.lievensecso.com/nl.