Ga jij de uitdaging bij ons aan?

Al meer dan 80 jaar legt Binder Groenprojecten haar zorg en kennis in realisatie en beheer van professioneel groen en een leefbare buitenruimte.

 

Binder werkt veelal voor professionele business-to-business klanten onder het motto "vakmanschap, vertrouwen & verbinden". Vanaf het eerste ontwerp houden wil rekening met de functionele wensen, maar ook met het beoogde eindbeeld. Volgens ontwerp, planning en bestek worden alle aanleg- en onderhoudswerkzaamheden efficiënt en effectief uitgevoerd. "Creativiteit in combinatie met vakmanschap staan borg voor een perfect resultaat."

 

Zo werken wij met ons team dagelijks aan advies, ontwerp, engineering, realisatie en beheer van zowel eenvoudige - als specialistische groene oplossingen. Onze 50 vaste medewerkers zijn breed opgeleid én gespecialiseerd in multifunctionele groene daken, industrieel groen, integraal & participatief beheer, Heem-natuurontwikkeling en Speelnatuur.

 

ln onze dynamische organisatie bieden wij uitdaging voor een:

CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER m/v

Jouw taken bestaan uit het opnemen, engineeren, calculeren en voorbereiden van diverse groenprojecten en daktuinen. Jij hebt hierbíj intensief commercieel contact met de klant.

Het nakomen van afspraken, bieden van passende oplossingen en het ontzorgen van de klant zijn jouw drijfveren. Jij werkt híervoor samen met collega's in ons bedrijfsbureau, de projectleiders en bedrijfsleiding.

 

Voor deze functie zijn vereist:

Vakmanschap:             HBO-opleiding Tuin- & Landschapsinrichting Van Hall Larenstein

Kennis en ervaring:      Groen-automatisering & gedegen bestekskennis (RAW & STABU)

Communicatie:             Passende communicatieve vaardigheden

Samenwerking:            Kunnen werken in een zelfsturend team

 

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken of heb je vragen? Bel, schrrjf of mail !

 

Binder Groeprojecten BV

t.a.v. dhr. Th. Binder.

Postbus 71 1

3170 M Poortugaal

01 0-501 61 1 1

info@binder.nl

wrnrw.binder.nl