VACATURE kwaliteitsmanager

 

Platowood maakt de wereld mooier. Wij leveren duurzaam, vormvast en bewerkbaar hout. Ons hout is het resultaat van een uniek veredelingsproces (hydrothermische modificatie). Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek uit Nederland en gepatenteerd. De productie vindt geheel in eigen beheer plaats in onze fabriek op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem.

De vraag naar ons geplatoniseerde hout neemt steeds meer toe en daarom zijn we op zoek naar een fulltime Kwaliteitsmanager ter ondersteuning van ons team.

Degene die we zoeken is kwaliteitsbewust, secuur, flexibel en heeft een sterk probleemoplossend vermogen.

 

Kerntaken:
 

De Kwaliteitsmanager bij Platowood is professioneel, jong, enthousiast en wil de hoogste kwaliteit leveren. Je houdt alles scherp in de gaten en bent verantwoordelijk voor ingang-, productie-, tussen- en eindcontroles. Daarnaast zorg je ervoor dat de kwaliteit constant gewaarborgd blijft, mede door het op peil houden van de bestaande certificeringen zoals FSC, OLB, PEFC, KOMO, etc. Het documenteren en afhandelen van klachten en guaranties én het vertalen ervan naar verbeterstappen, maken de functie compleet.

Ben jij kwaliteitsbewust, heb jij affiniteit met hout en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Van onze nieuwe collega vragen wij:
 

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van hout is een must; met name voor toepassing in GVT volgens BRL 0605
  • Je hebt affiniteit met de houtindustrie
  • Je bent kwaliteitsbewust en werkt nauwkeurig
  • Je bent zelfstandig (autonoom) en proactief
  • Je bent communicatief vaardig

 

Over Platowood
 

Platowood is een houtveredelaar die de hele (productie)keten duurzaam heeft ingericht. Dat doen we op de volgende manieren:

 

  • De grondstoffen die we gebruiken komen uit duurzaam beheerde bossen.
  • Het proces is zeer milieuvriendelijk en veilig voor onze medewerkers.
  • Het veredelde hout heeft een lange levensduur en een natuurlijke uitstraling, is onderhoudsvrij én vrij van chemicaliën, waardoor het voor zowel de aannemer als de gebruikers veilig en gezond is.
  • Wij zijn een betrouwbare partner die met de klant meedenkt en die zorgt voor een optimale, veilige en efficiënte houttoepassing.

 

Platowood is onderdeel van Schipper Bosch, een Amersfoortse gebiedscurator die ontwikkelt, bouwt, beheert en participeert in bijzondere projecten.

 

Interesse?

 

Stuur je sollicitatie (motivatie en CV, bij voorkeur met foto) zo snel mogelijk naar Harriët Lenting: h.lenting@platowood.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen via 088-6050060.