Wij zijn op zoek naar recent afgestudeerde kandidaten voor een prachtige kans bij een omgevingsdienst die flink in ontwikkeling is!

 

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (OD NZKG) en ECO-job zijn een samenwerking aangegaan. ECO-job verzorgt de werving en selectie van talentvolle, recent afgestudeerde, kandidaten met technische affiniteit, die bij de OD NZKG met veel enthousiasme aan de slag willen.

 

Ons aanbod: Het Gildesysteem
Ben jij net afgestudeerd en klaar voor die eerste belangrijke stap in je carrière, dan is dit je kans om een brede en gedegen ervaring op te doen bij een grote omgevingsdienst. Als jong talent word jij bij de OD NZKG “on the job” opgeleid. Je wordt gekoppeld aan een zeer ervaren medewerker met een schat aan deskundigheid en kennis, die jou gaat begeleiden en meenemen in het werk. Aanvullend daarop krijg je diverse trainingen op vakinhoudelijk gebied en persoonlijke ontwikkeling.

 

Werken bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
Werken bij de OD NZKG is werken aan een veilige en leefbare omgeving. Het werkgebied is zeer bedrijvig en dichtbevolkt: dat vraagt om balanceren tussen de ambities van de vele bedrijven die hier gevestigd zijn en de miljoenen mensen die hier wonen en werken.

 

Voor de opdrachtgevers (provincies en gemeenten) verleent OD NZKG vergunningen en voert zij toezicht en handhaving uit op het gebied van milieu, bodem en bouw. Daarnaast bieden zij expertise in duurzaamheid, luchtkwaliteit, geluid en constructieve veiligheid.

 

Meer informatie over OD NZKG is te vinden op www.odnzkg.nl.

 

Ben jij recent afgestudeerd en op zoek naar dé kickstart van jouw carrière?
Voor het Gildesysteem is de OD NZKG op zoek naar vijf jonge talenten voor de onderstaande vijf teams. Wil je meer informatie over het werk of direct solliciteren, klik dan op het team waar jouw interesse naar uitgaat. Als je interesse hebt in meer dan één team dan kun je dit in jouw motivatiebrief aangeven (je hoeft dus niet per team een aparte sollicitatie te versturen).

1.         Team Geluid
2.         Team BRZO
3.         Team Bouw
4.         Team Milieu
5.         Team Bouw en Milieu

 

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft de volledige werving en selectieprocedure uitbesteed aan ECO-job. Voor vragen over deze functies kun je contact opnemen met ECO-job via telefoonnummer (078) 303 16 90. Solliciteren op deze functies kan via de website van ECO-job.

 

Locatie
Zaandam

 

Contactpersoon
Sjoerd Huijbregts

 

ECO-job              
Reeweg 146  
3343 AP  Hendrik-Ido-Ambacht 
078-3031690      info@ecojob.nl        www.ecojob.nl