Regiobeheerder Eilanden (assistent-regiohoofd)

 

Ben jij een deskundig natuurbeheerder en teamleider? Wil jij je inzetten voor de natuur in de Zuid Hollandse Delta? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Regioteam Eilanden staat voor het behoud, beheer en de ontwikkeling van natuurgebieden en cultuurlandschappen op de Zuid Hollandse Eilanden. Dat betekent onder andere dat we ons op het eiland IJsselmonde dagelijks bezig houden met beheer van rietlanden, grienden, vloedvlaktes en een kasteelgaarde. Een ander bekend natuurgebied is Natuureiland Sophiapolder in Hendrik Ido Ambacht. Op Voorne Putten beheren we polderterreinen, forten maar ook de Duinen van Oostvoorne en Landgoed Mildenburg. En op het eiland Goeree- Overflakkee beheren we unieke duinen van de Westduinen, maar ook delen van het bijzondere landschap van schurvelingen en hoagten.

 

We zijn op zoek naar een regiobeheerder, die samen met ons beheerteam verantwoordelijk is voor het behalen van de beste resultaten in onze terreinen en bijvoorbeeld ook aannemers aanstuurt. Iemand die ook meedenkt over (her-) inrichtingen en beheerplannen. Uiteraard snap je dat het van belang is om het publiek kennis te laten maken met ons werk én heb je feeling met het werken met vrijwilligers.

 

Zet jij vanuit jouw passie je schouders onder het werk? Werk je graag aan en met een bevlogen team? Ben je proactief en communicatief? Kun je vooruit plannen en gestructureerd beheer uitzetten? Draai je je hand niet om voor het analyseren van herinrichtingsplannen en nieuwe beheerplannen en kun je dat aantoonbaar maken?
Dan ben je erg welkom in team Eilanden van het Zuid-Hollands Landschap.

 

De regiobeheerder werkt samen met - en onder verantwoordelijkheid van het regiohoofd, die o.a. de contacten onderhoudt met overheden, belangen- en partnerorganisaties en zich bezighoudt met budgettering, gebiedsprocessen en projectmanagement. De regiobeheerder geeft coachend leiding aan een team boswachters.

 

Wij bieden je de mogelijkheid om natuurbeheer in co-creatie met pachters, bewoners en partners vorm te geven, met een enthousiast en hardwerkend team en een werkplek midden in het bos. Het is een functie die veel flexibiliteit vraagt in rollen en taken, waar binnen en buiten elkaar afwisselen; met mogelijkheden tot doorgroei binnen de organisatie.

 

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat woonachtig in de regio, voor minimaal 32 uur beschikbaar. Met een relevante opleiding op MBO+ of HBO niveau bijv. Bos- en natuurbeheer aangevuld met kennis van en ervaring in natuurbeheer.
Standplaats is ons regiokantoor in Oostvoorne.  

 

Salariëring betreft schaal 6 conform de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. Jouw sollicitatie kun je tot 25 oktober 2017 sturen aan Het Zuid-Hollands Landschap t.a.v. dhr. Paul Dorrepaal, Oude Delft 116, 2611 CG Delft, of (voorkeur) digitaal via p.dorrepaal@zhl.nl De 1e gespreksronde zal plaats vinden op 1 november. Voor vragen over de functie-inhoud kunt u contact opnemen met het regiohoofd, dhr. Niek Koppelaar, 06-10372105

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.