Specialist Recreatie

Die recreatiebeleid omzet in betrouwbare recreatieproducten

 

 

Even voorstellen

 

Dunea is een drinkwaterbedrijf dat lekker en betrouwbaar drinkwater levert aan 1,3 miljoen klanten in de Randstad. Al 140 jaar. We beschermen de drinkwatervoorziening en beheren het duingebied tussen Monster en Katwijk. Iedereen bij Dunea heeft hart voor water en natuur en zet zich hiervoor vanuit technisch of duurzaam oogpunt met sprankelende energie in. We helpen elkaar waar nodig en zijn innovatief, zoals met het ontwikkelen van nieuwe geavanceerde waterzuiveringsinstallaties.

 

We zorgen niet alleen voor betrouwbaar drinkwater en beheer van onze duinen, maar ook voor duurzame inzet van onze medewerkers. Bijvoorbeeld door uitstekende arbeidsvoorwaarden, in te richten naar ieder zijn voorkeur of levensfase.

 

 

Wat vragen we van jou?

 

Voor het team zoeken wij een nieuwe collega die gespecialiseerd is op het gebied van recreatie, mens en natuur. In ons natuur- en waterwingebied van 2000 hectare, waarvan 400 hectare is opengesteld en 1600 hectare beleefbaar is, komen jaarlijks ruim 1 miljoen recreanten. Er is behoefte aan een goede invulling van de recreatie. Bij Dunea staat de klant centraal. Onze klanten drinken ons water en recreëren in ons duingebied. Wij willen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen. Door heldere zonering willen we dat de klant instinctief weet waar men zijn/haar recreatiebehoefte kan vervullen. Door het verstrekken van heldere informatie en een goede terreininrichting willen we een veilig gevoel creëren. Het is aan de specialist recreatie om dit te helpen realiseren. Als specialist recreatie ben je de regelaar die de verbinding is tussen het tactisch beleid, de duinwachters en het duinbeheer binnen Dunea. Jij bent van de heldere afspraken en weet van aanpakken.

Als jij jezelf zou moeten omschrijven in 3 woorden, komen daarbij de woorden inlevingsvermogen, resultaatgericht en omgevingsbewust naar boven. Tot slot vragen wij voor deze vacature bij Dunea:

 

 • Een afgeronde hbo-opleiding, Bos- en Natuurbeheer (voorkeur major Mens en Natuur)
 • De benodigde wettelijke en maatschappelijke kennis met betrekking tot de relatie recreatie, mens en natuur
 • Relevante werkervaring bij het uitvoeren van recreatiebeleid
 • Relevante ervaring in omgevingscommunicatie
 • Je bent op de hoogte van de moderne communicatie die de huidige recreant gebruikt, zoals GPS, wandelapps en social media
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden
 • Schriftelijke en mondelinge vaardigheid in Nederlands en Engels
 • Bezit van rijbewijs B

 

 

 

Jij verdient

 

Een uitstekend salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw functie is ingedeeld in schaal 9 met een maximum van € 3.701,- bruto per maand, aangevuld met het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (maandelijks bedrag van 22,11% van het bruto maandsalaris, inclusief vakantiegeld). En dan ook nog:

 

 • Flexibele werktijden;
 • Basisverlof van 25 dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Inzetbaarheidsbudget van 52 uur op jaarbasis bij fulltime dienstverband. Op te nemen in tijd (privé/werk-balans), om te zetten in geld of om te sparen;
 • Pensioen is geregeld via ABP-middelloon, met keuzepensioen, arbeidsongeschiktheidspensioen en nabestaandenpensioen;
 • Diverse vergoedingen en deelname aan onder andere bedrijfsfitness en fietsplan.

 

Je werkt voornamelijk vanuit de flexibele werkomgeving op ons kantoor in Scheveningen.

 

Energie? Reageer direct

 

Stuur je sollicitatiebrief en cv voor 28 april 2018 naar Marjolein Piket, coördinator W&S, via sollicitatie@dunea.nl. Vermeld hierbij het vacaturenummer HRM 18.08.

Voor meer informatie over de vacature specialist recreatie bel je met Eric van Gerrevink, domeinmanager Duin en Omgeving, 06 20581698 of met Janet Straathof-Bosman, HRM adviseur, 088 3475215 .