Trainee uitvoerder/projectleider

SIGHT Landscaping b.v. is als landelijk opererend bedrijf de specialist in de verzorging van de groene buitenruimte. Wij voeren toonaangevende projecten uit en adviseren op het gebied van beheer, aanleg en onderhoud in zowel het zakelijke als openbare groen. Ook aanleg van daktuinen en dakbegroeiing behoort tot onze specialiteit. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Onze medewerkers werken vanuit een aantal vestigingen in geheel Nederland. Wij zijn voor onze vestiging Arnhem en Harderwijk op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Trainee uitvoerder/projectleider

Ben jij net klaar met je HBO opleiding of heb je een paar jaar werkervaring in het groen en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan zoeken we jou! 

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van een ervaren mentor ga jij meelopen en leer jij hoe je projecten aanstuurt. Hoe je mensen en materiaal effectief inzet op projecten. Je let daarbij op veiligheid, rendement en kwaliteit. Je leert hoe je een projectadministratie opzet en hoe je deze kunt bewaken. Je wordt de spil tussen de opdrachtgever en de organisatie. Je krijgt al werkend bij SIGHT de gelegenheid jezelf te ontplooien met als doel door te groeien naar de functie van uitvoerder.

Functieprofiel:

 

  • Je hebt een (recent) afgeronde opleiding op HBO-niveau richting het groen of de openbare ruimte;
  • Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen;
  • Werkervaring is niet vereist, wel verwachten wij een proactieve houding en hands-on mentaliteit;
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

 

Arbeidsvoorwaarden:

 

Wij bieden uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een ondernemende en veelzijdige organisatie. Bij SIGHT heerst een plezierige en informele werksfeer. De functie biedt veel afwisseling en goede arbeidsvoorwaarden.

Reacties:

Heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet via: hr@sightlandscaping.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.